ГолосUA
14:06 04/07/2010

Новій владі дісталися у спадщину занедбані Збройні Сили України — Тихонов

Нова влада дістала у спадщину занедбані Збройні Сили України.

На цьому віце-прем’єр-міністр України з питань регіональної політики Віктор Тихонов наголосив сьогодні у Севастополі під час святкування Дня Збройних Сил, повідомила прес-служба Міноборони.

«Нам дісталася важка спадщина, занедбані Збройні Сили України. І першими кроками назустріч військовим у цій ситуації мають стати збільшення рівня фінансового забезпечення та вирішення житлових проблем», – наголосив Віктор Тихонов.

У свою чергу, міністр оборони України Михайло Єжель під час церемонії відкриття Військово-морського музею України на Михайлівській батареї в рамках святкових заходів з нагоди Дня флоту України сказав: «Питання технічної готовності озброєння і військової техніки як в форматі Збройних Сил України в цілому, так і корабельного складу Військово-Морських Сил зокрема є пріоритетними у діяльності керівництва держави та армії».

За словами керівника вітчизняного військового відомства, не менш актуальними для влади є питання, пов’язані з відродженням бойового духу військовослужбовців, героїко-патріотичного виховання, формуванням розуміння кожним військовослужбовцем високої місії захисника Батьківщини.

Тоді ж Віктор Тихонов пообіцяв, що Президент України – Верховний Головнокомандувач ЗС Віктор Янукович разом зі своєю командою робитимуть все можливе для того, щоб профінансувати максимум з тих заходів, які спрямовані на покращення існуючого стану української армії.

 

Читайте также по теме