ГолосUA
06:24 23/06/2010

Новий заступник київського голови взявся міняти заступників

До кінця поточного тижня будуть звільнені заступники голови КМДА. 

Про це заявив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Попов.

За словами Попова, днями буде звільнений заступник голови КМДА Денис Басс. На думку представників опозиційних фракцій в Київраді, звільнені будуть перш за все керівники, які займаються питаннями фінансів і комунальної власності.

Новий заступник Черновецького відзначив, що розглядає можливість введення посади заступника голови КМДА із земельних питань. "У цьому напрямі, я думаю, у нас буде плідна співпраця", — передбачає чиновник. При призначенні нових керівників Олександр Попов пообіцяв "радитися з представниками правоохоронних органів".

Нагадаємо, колишній міністр в питанням житлово-комунального господарства Олександр Попов змінив Анатолія Голубченко на посту першого заступника голови КМДА 15 червня. Вже тоді представники опозиційних фракцій Київради передбачили, що одним із наслідків цього призначення стане усунення від ключових напрямів роботи і інших заступників голови. 18 червня в прямому ефірі струм-шоу "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" Попов заявив про домовленості з головою КМДА Леонідом Черновецьким про розділення повноважень: "Ми домовилися, що я займаюся виконавчою владою і господарською діяльністю, а він (Леонід Черновецкий) – політикою".

Про звільнення серед керівників КМДА Олександр Попов повідомив на координаційній нараді керівників правоохоронних органів в прокуратурі Києва, присвяченому боротьбі із злочинністю і корупцією в столиці. За його словами, кадрові перестановки почнуться 22 червня і закінчаться до кінця тижня. Серед заступників голови КМДА, які будуть звільнені найближчими днями, Попов назвав лише Дениса Басса. "Кадрова політика буде кардинально змінена", — сказав Олександр Попов, не уточнивши, кого ще втратить посади і хто прийде на зміну звільненим.  

За матеріалами: «Комерсант-Україна» />  

Читайте также по теме