ГолосUA
08:31 10/02/2010

НУ-НС ініціюватиме створення нової коаліції в Раді

Фракція “Наша Україна — Народна Самооборона” буде ініціювати засідання ради коаліції, на якому обговорюватиметься створення нової коаліції.

Про це заявив голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко журналістам в кулуарах.

За словами депутата, у вівторок у фракції відбулася політрада. “На ній було присутні близько 80% членів нашої фракції, на якій ми дійшли згоди, що ми не будемо виходити з діючої коаліції принаймні до того часу, поки не будуть оголошені офіційні результати виборів Президента України”, — сказав він.

Після результатів виборів, за словами М. Мартиненка, вони ще раз зберуть політраду, і після цього — раду коаліції, щоб визначитися щодо подальший дій. “Поки що жодних пропозицій від наших партнерів не надходило, але ми чекаємо на них, аби у складі коаліції мати чіткій план дій і конкретні пропозиції”, — наголосив нардеп.

Відповідаючи на запитання, чи є предметом домовленості між НУ-НС і ПР посада прем’єр-міністра в особі Арсенія Яценюка, М. Мартиненко зазначив: “Ні, поки що ми не обговорювали жодних кандидатур, і жодних кандидатур зі свого боку не висували”.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме