ГолосUA
10:39 02/03/2010

НУ-НС не приймала рішення про вихід з коаліції

Фракція НУ-НС не приймала рішення про вихід з коаліції Блоку Литвина, БЮТ та НУ-НС та рішення про входження в нову коаліцію з Партією регіонів.

Про це сказав нардеп від НУ-НС Борис Тарасюк на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

«Ми з вами стали свідками політичного і юридичного шахрайства, головною дієвою особою якого є Володимир Литвин. Саме він, всупереч нормі про те, що закон не має зворотньої дії, поставив питання про існування коаліції, саме тієї коаліції, голосами якої він був обраний Головою парламенту», — обурився політик і додав: «Це є зрада».

За словами Тарасюка, співучасником В. Литвина став голова НУ-НС Микола Мартиненко. «Саме він зробив заяву, яка суперечить загальному рішенню фракції. Я наголошу: фракція ніколи не приймала рішення про вихід з коаліції, а тим більше про входження в нову. На жаль, Мартиненко і та частина фракції, яка його підтримує, освятили дезінформацією свої фінансові та економічні інтереси», — сказав він, зазначивши, що шкодує, що сприяв обранню М.Мартиненка на посаду голови фракції. «Це — зрада перед виборцями, адже вони обіцяли, що будуть у коаліції з Блоком Юлії Тимошенко, а сьогодні вони продемонстрували, що це ідеї, на яких нібито базується їхня ідеологія. Немає в них ніякої ідеології», — підкреслив політик.

Тарасюк зазначив, що до зрадників відніс би також депутатську групу «За Україну!» і «Українську народну партію», «які своїми діями зрадили тих, хто їх підтримав».

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме