ГолосUA
12:38 02/10/2008

НУ-НС не втрачає надії на коаліцію

Лідер фракції "Наша Україна-Народна самооборона" В’ячеслав Кириленко не втрачає надії на створення коаліції, незважаючи на неуспішні завершення переговорів. 

Про це сьогодні повідомив журналістам лідер фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко у Верховній Раді.

За його словами, йдеться про цінності, з якими політичні сили працють у парламенті. «Ми працюємо для тих виборців, які в нас вірили та нас вибирали, для захисту національних інтересів та цінностей. Ця позиція багато кому не подобається і, внаслідок такої позиції ми змогли відхилити змову між Партією регіонів та НУ-НС, яка загрожувала Україні хаосом ».

Прокоментувавши позицію Володимира Литвина, В’ячеслав Кириленко зауважив, що "він надто багато дозволяє собі, критикуючи позицію та висловлювання НУ-НС". 

Щодо того чи буде створена коаліція В’ячеслав Кириленко, сказав, що саме зараз відбувається засідання Партії Литвина, тому поки що він не може сказати нічого конкретного. 

Коментуючи сьогоднішню ситуацію з прем’єрським літаком в аеропорту Бориспіль, лідер НУ-НС назвав звинувачення на адресу Президента у навмисному блокуванні виліту Юлії Тимошенко "повним абсурдом". />  

Читайте также по теме