ГолосUA
15:22 03/03/2009

НУ-НС побачила у голосуванні за звільнення з посади міністра МЗС «позашлюбні відносини»

Фракція «Наша Україна-Народна Самооборона» вимагатиме від коаліції відмінити постанову про відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ.

Про це журналістам повідомив заступник керівника фракції «Наша Україна-Народна самооборона» Тарас Стецьків, передав кореспондент ГолосUA.

«Ми хочемо, аби коаліція проголосувала за відміну постанови. Якщо БЮТ не піде на такий крок, це стане яскравим доказом того, що сьогоднішнє голосування — не помилка, а мають місце у цій ситуації «позашлюбні відносини», — сказав депутат.

Тарас Стецьків повідомив, що питання відставки Володимира Огризка з ініціативи фракції НУ-НС буде винесене на розгляд Ради коаліції, зібрання якої фракція «Нашої України-Народної самооборони» проведе або сьогодні, або завтра вранці.

«На засіданні Ради коаліції ми хочемо почути пояснення такого голосування й щоб при цьому була присутня і Прем’єр-міністр країни, і спікер Верховної Ради; а також, щоб вони відзвітувалися, чому сьогодні була поставлена під загрозу коаліція, адже сьогодні БЮТ, фактично, вийшов з неї, здійснивши такий крок (проголосувавши за відставку Огризка — ред.)», — наголосив Тарас Стецьків.

Він припустив, що сьогоднішнє голосування за усунення з посади керівника МЗС, можливо, є спробою БЮТ і Партії регіонів змінити Конституцію і розділити владу між собою.

 

Читайте также по теме