Мария Мамаева
08:50 26/11/2010

О.Продан “затягує” акцію протесту проти Податкового кодексу, щоб звести мітинги нанівець?

 

Один із координаторів мітингу противників Податкового кодексу Василь Заставнюк заявляє про те, що голова Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан вже домовилася із владою.

Про це він заявив в коментарі кореспонденту ГолосUA.

Координатор повідомив, що у містечку мітингувальників намітився “розкол”, оскільки з'явилася інформація, що Оксана Продан пішла на згоду із “другою стороною”.

На переконання Заставнюка, О. Продан наразі намагається затягнути мітинг з надію, що людям поступово обридне приходити на Майдані. “Але це це не зупинить акцію протесту противників Податкового кодексу!”, — запевнив він.

Нагадаємо, що вчора, 25 листопада, учасники акції протесту на Майдані Незалежності у Києві не підтримали пропозицію дати Президенту Віктору Януковичу ще тиждень на розгляд Податкового кодексу. Дату наступного масового зібрання на Майдані буде визначати координаційна рада. Глава Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан повідомила учасникам акції про переговори з першим заступником голови Адміністрації Президента Іриною Акімовою. Вона зазначила, що, за інформацією Адміністрації Президента, кодекс буде направлений до Президента тільки у п'ятницю ввечері. Експертна група Адміністрації відпрацює документ, і з понеділка Президент буде визначатися зі своїм рішенням.

Ця інформація викликала бурхливе обурення з боку учасників акції. Продан запропонувала продовжити чергування на Майдані, але при цьому дати Президенту час визначитися з кодексом до 6 грудня і на цей день призначити черговий масовий збір.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...