ГолосUA
07:25 25/06/2010

Обама і Медведєв перекусили гамбургерами

Президенти США і Росії Барак Обама і Дмитро Медведєв вчора після офіційної зустрічі в Білому Домі знехтували формальностями і перекусили в гамбургерному ресторані.

Честь приймати лідерів двох могутніх держав випала закусочної Ray’s Hell Burger в Арлінгтоні (штат Вірджинія), яка отримала чимало позитивних відгуків від ресторанних критиків завдяки якості своїх гамбургерів.

Відвідувачі кафе шумно вітали двох президентів, коли вони увійшли до приміщення. Обама і Медведєв, знявши піджаки, зробили замовлення біля стійки і говорили з персоналом Ray’s Hell Burger, а потім сіли разом за один із столиків, щоб з’їсти гамбургери.

За даними агентства Bloomberg, глава Білого дому вибрав бургер з сиром Чеддер, цибулею, салатом, помідорами і солоними огірками. Господар Кремля замовив бургер з Чеддер, гострим перцем халапеньо та грибами. При цьому порцію картоплі фрі Обама і Медведєв поділили навпіл. Американський президент пив холодний чай, російський — кока-колу. Незабаром після обіду Дмитро Медведєв залишив запис у Twitter, в якій зізнався, що давно не їв гамбургерів.

Нагадаємо, що у цей день відбулася спільна прес-конференція двох президентів, у якій вони заявили про намір активізувати спільну роботу з розвитку технологій цивільного призначення, відкритих стандартів та інноваційно-технологічної політики.

За матеріалами: Кореспондент />  

Читайте также по теме