Обіцянки підвищити виплати при народженні — черговий популізм Партії регіонів – нардеп

 

size="4">Підвищення виплат за народження дитини — одна з обіцянок Партії регіонів перед парламентськими виборами.

 

size="4">Таку думку висловив
size="4"> народний депутат від Б
size="4">локу
size="4">Ю
size="4">лії
size="4">Т
size="4">имошенко
size="4">, член бюджетного комітету, опозиційний міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Остап Семерак кореспонденту ГолосUA.

 

size="4">«Це — одна із обіцянок, які вони щедро роздають перед наступними парламентськими виборами. А вже стає очевидним, що наступні вибори відбудуться у березні. Насправді, з 1 січня 2011 року має набрати чинності закон, який збільшує ці виплати. Але вони хочуть ще й внести зміни», — пояснив він.

 

size="4">За словами депутата, було б набагато краще, якби уряд «виконав ті зобов'язання, які стоять перед ним у зв'язку з прийняттям закону про підвищення мінімальних прожиткових стандартів».

 

size="4">«Нагадаю, він був прийнятий рік тому та досі не виконаний. А саме завдяки йому вони
size="4">(Партія регіонів і Віктор Янукович — ред.)
size="4"> перемогли на президентських виборах. Тому я можу з упевненістю сказати: сьогодні ми бачимо ще один черговий популізм, пов'язаний з парламентською виборчою кампанією. Ось і все», — наголосив він.

 

size="4">Нагадаємо, Президент Віктор Янукович переглядає механізм державної підтримки сімей з дітьми. Суми виплат матерям при народженні дитини будуть збільшені вдвічі — до 25-100 тис. грн. Втім, щомісячні платежі виростуть незначно, тому що строки виплат соціальної допомоги також збільшаться удвічі. Також перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова повідомила, що Віктор Янукович направив до Верховної Ради два законопроекти про збільшення у 2011 році виплат при народженні дитини та малозабезпеченим сім'ям з дітьми.

 

 

Читайте также по теме