ГолосUA
14:11 21/12/2010

Офіс по роботі з великими платниками податків залишиться в Луганську — голова Луганської облради

 

size="4">Офіс по роботі з великими платниками податків залишиться в Луганську й до Донецька переведений не буде.

 

size="4">Про це заявив голова Луганської облради Валерій Голенко на прес-конференції в обласній раді, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">Він впевнений, що подібного рішення не буде, а пропозиція має лише гіпотетичний характер.

 

size="4">Ми розуміємо, що адміністративна реформа може передбачати різні варіанти, і вони можуть розглядатися з метою поліпшення керівництва державою, але я вважаю, що офіс має залишитися в Луганську, — наголосив голова облради.

 

size="4">За його словами, місцева влада повинна мати важелі для взаємодії з великим бізнесом, який працює на території області, тому що від ефективних відносин бізнесу і влади залежить соціально-економічний розвиток регіону.

 

size="4">Посадовець зазначив, що позиція луганських керівників не унікальна. В інших регіонах України теж подібне рішення не сприймається владою тих областей, для яких також запропоновано перевести офіси по роботі з великими платниками податків за меж
size="4">і
size="4"> області.

 

size="4">Н
size="4">агада
size="4">ємо
size="4">, декілька днів тому Донецька державна податкова адміністрація підтвердила журналістам інформацію про те, що офіс для обслуговування великих платників податків Луганської області буде переведений до Донецьк
size="4">а
size="4">.

 

size="4">Голова ДПА в Донецькій області Олександр Клименко підкреслив, що це рішення було прийнято для модернізації податкової служби.

 

size="4">О. Соколова

Читайте также по теме