ГолосUA
19:54 09/11/2010

Огляд преси за 10 листопада

 

“Кримінальні справи дісталися луганчанам”, пише видання “Коментарии”. З листопада в Україні почне роботу вищих спецсудів з розгляду цивільних і кримінальних справ. Його головою став нардеп від Партії регіонів, представник «Луганської групи» Леонід Фесенко. Форма Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ (ВССГУД) оперативно наповнюється змістом…

 

“Партія регіонів визначає дату парламентських виборів. Вона залежить від того, наскільки ПР впевнена в собі” пише видання “Столичные новости”. За підсумками виборів до місцевих органів влади можна вже зробити перші висновки та підвести перші підсумки. А також спрогнозувати, як будуть розвиватися події далі. І головне — коли і як пройде виборча кампанія у ВР.

 

До 2012 року з доріг мають зникнути маршрутні таксі, які раніше були вантажівками, пише “День” у статті “Пасажирів «Спринтерів» пересадять на вітчизняні автобуси”. З 2012 року з українських доріг зникнуть переобладнані вантажні маршрутні таксі. Таку обіцянку нещодавно озвучив міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко. Як повідомив чиновник, відомство зініціює заборону на переобладнання вантажних автомобілів під пасажирські перевезення вже з 2011 року. А з першої половини 2012-го використання таких автобусів буде взагалі заборонено.

<p lang='\"uk-UA\"' style='\"margin-bottom:' 0cm\"="">  

<p lang='\"uk-UA\"' style='\"margin-bottom:' 0cm\"=""> “Транзитний коридор чи прохідний двір?”, задається питанням видання “День”. Рахункова палата пропонує підвищити оподаткування перевезень територією країни. Україна, будучи найбільшою за протяжністю транспортних шляхів європейською країною та маючи найвищий рейтинг транзитного потенціалу, не отримує належної вигоди з транзитних перевезень. До такого висновку дійшла Рахункова палата України, оцінивши динаміку надходжень до державного бюджету з даної галузі.

Читайте также по теме