ГолосUA
19:53 11/12/2009

Огляд преси за 12 грудня

Сьогодні країна ще на один крок наблизилась до футбольного свята, яке чекає на Україну та Польщу в 2012 році. Виконавчий комітет УЄФА затвердив чотири українських міста — Київ, Донецьк, Харків та Львів, які стануть господарями Євро-2012. Ця тема стане топовою на шпальтах українських видань на 12 грудня.

В понеділок у Києві презентують логотип майбутнього чемпіонату, пише видання “Україна Молода” у статті “УЄФА остаточно затвердила квартет українських міст-господарів фіналу Євро-2012”. На цю подію обіцяв приїхати президент УЄФА Мішель Платіні, який разом із польським та українським футбольними президентами і покаже довгоочікуване «обличчя» майбутнього Євро. 

Видання “Газета по-українськи” пише, що “У ВООЗ пожертвують смертю одного українця заради порятунку сотень”. В Україну завезуть вакцини, які закупили для себе Америка і Європа. Всесвітня організація охорони здоров’я надасть Україні 5 млн доз вакцин. Ними можна буде прищепити 10% населення. 

Потішило і видання “День” статтею “Обираємо сімейні цінності”. Уперше за останнє десятиріччя в Україні скоротилася кількість розлучень. Хоч що б там відбувалося у державі, хоч які б соціальні чи політичні негаразди спіткали її громадян, сім’я завжди лишалася для них тим надійним прихистком, де можна знайти підтримку, любов та розуміння. У нинішні непрості часи, які переживає Україна, збереження родини як основи людського життя набирає ще більшої значимості. 

“Ющенко не має жодного морального права претендувати на посаду Гаранта Конституції” пише видання “Сільські вісті”. З наближенням президентських виборів певні політичні сили та окремі особи продовжують здійснювати заходи, щоб приховати неминучі й скандальні викриття, завдяки яким люди зможуть під іншим кутом подивитися на події, що привели на пост Президента України Віктора Андрійовича Ющенка. Що далі — читайте на сторінках.

 

Читайте также по теме