ГолосUA
19:53 14/12/2009

Огляд преси за 15 грудня

Довгоочікуване свято наближається — сьогодні у Києві на Михайлівській площі представили логотип Євро-2012. Ця новина і стане топовою 15 грудня.

Газета “День” пише про те, як “Українцям показали офіційний логотип Євро-2012”. Символ схожий на квітку з трьома пелюстками: Зліва — червоно-біла, у центрі — оранжево-біла, яка нагадує футбольний м’яч, та справа — синьо-жовта. Також було презентовано логотип чемпіонату — «Творимо історію разом».

“Друге пришестя вірусу” чекає на Україну пише видання “Україна Молода”. Україна знову «грипує»: хворіють діти, зачиняють на карантин школи. Не встигла Україна відійти від першої епідемічної хвилі «свинячого грипу», як рівень захворюваності знову почав лізти вгору. Як розповіли в прес-службі МОЗ України, Вінницька, Дніпропетровська, Кіровоградська, Луганська, Сумська, Черкаська області та місто Севастополь перетнули епідпоріг.

Продовжує перейматись темою грипу і видання “Газета по-українськи”. “У Запоріжжі вихованці інтернату захворіли на "свинячий" грип” пише видання. У вихованців інтернату №3, розташованого в Заводському районі Запоріжжя, виявлено "каліфорнійський" грип. Інформацію про це сьогодні офіційно підтвердив заступник голови Запорізької облдержадміністрації Микола Фролов.

“Аріану” можуть знову захопити” пише видання газета “Новая”. Газеті вдалося поговорити по телефону із звільненими з піратського полону моряками судна «Аріана». Незважаючи на тривале перебування в полоні, голос у хлопців бадьорий і життєрадісний. Попереду те, чого вони так довго чекали — повернення додому до рідних і близьких. І хоча судно до сих пір не рушило з місця, другий помічник капітана Сергій Лупачев, як і його товариші, в думках вже в Україні.

Також видання пише, що існує такий собі “Найдобріший телеканал, який роблять діти”. Газета побувала на цьому єдиному в Україні дитячому телебаченні. У новинах цього каналу немає ніяких страшилок, жахливих ДТП і нещасних випадків. Натомість ― суцільний позитив: юні журналісти і ведучі знають, як вийти з фінансової кризи, упевнені, що українці подолають епідемію грипу, і дають ділові поради мерові свого міста ― Конотопа.

 

Читайте также по теме