ГолосUA
18:55 19/10/2010

Огляд преси за 20 жовтня

 

size="4">Про роботу парламенту вирішило написати видання “Вечерние вести”. У статті Черговий день непосильної праці народних обранців. Душа болить газета пише, що черговий парламентський день розпочався з приємного … і не дуже. Верховна Рада України протягом засідання прийняла чимало законопроектів, нібито покращують життя українців. Але те, що було прийнято, стосувалося більшою мірою другорядних питань, а істотні проблеми — підвищення цін на продукти харчування, тарифи на тепло і воду і т.д. — для парламентської більшості виявилися непринциповими.

 

size="4">Про те, “Скільки коштує стати політиком” пише видання “Газета 24”. У 90-роки стати політиком можна було з однією гривнею в кишені. Кандидати в депутати і мери виходили на вулицю і агітували сусідів за себе. Мітинги проходили прямо у дворах багатоповерхівок, а з підручних засобів у молодих претендентів були в кращому випадки мікрофони і плакати. Але ці романтичні часи пройшли.

 

size="4">Аерація по-новомупише видання “Хрещатик”. Стічні води столиці тепер очищують за сучаснішою технологією. Учора на Бортницькій станції аерації ВАТ "АК "Київводоканал" введено в експлуатацію після реконструкції і технічного переоснащення грабельне відділення та два аеротенки. Це дасть змогу поліпшити якість очищення стічних каналізаційних вод Києва, зменшити виділення неприємних запахів в атмосферу та значно скоротити енерговитрати підприємства.

 

size="4">Про “Енергію на розвиток держави” пише видання “Урядовий кур'єр. За 9 місяців 2010 року обсяг виробництва електричної енергії в Об'єднаній енергетичній системі України сягнув 135 млрд 941,6 млн кВт-год, що на 12 млрд 2,5 млн кВт-год, або на 9,7% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

 

size="4">Видання “Столичние новости” пише, що Януковича можуть "висватати” на роль Бакієва. Тимошенко до душі киргизький сценарій?. У нашій країні можуть спробувати повторити киргизький сценарій. На роль Рози Отунбаєвої вже претендує Юлія Тимошенко. Але чи вдасться українській опозиції перетворити Віктора Януковича в екс-президента Курманбека Бакієва?

Читайте также по теме