ГолосUA
18:55 20/05/2010

Огляд преси за 21 травня

Видання «Україна молода» у статті «Схема для вузького кола» намагається реально оцінити дії уряду Юлії Тимошенко після завершення його каденції. Рахункова палата України оприлюднила результати свого дослідження про те, якими віртуозними методами /> попередня влада присвоювала собі кошти з державного бюджету.

Газета «Сільські вісті» у статті «Навіки разом» чи повна капітуляція?» пише, що дводенний візит президента Росії Дмитра Медведєва до Києва показав, що після тривалого періоду, який зараз прийнято називати «охолодженням» українсько-російських стосунків, сторони наче кинулися наздоганяти втрачене. Журналісти висловлюють думку, що в цілому візит для російської сторони виявився не зовсім вдалим, оскільки українська влада не віддала вітчизняну газотранспортну систему й навіть не утворила консорціуму.

Газета «Киевские ведомости» звернула увагу на те, що голова парламенту Володимир Литвин вважає, що датою місцевих виборів буде визначено березня 2011-го. «Зараз треба зробити все, щоб ми знову нічого не наломали … Для цього потрібно виробити один документ — єдиний та уніфікований виборчий кодекс, щоб перед початком передвиборної кампанії не змінювати правила її проведення під політичний момент », — сказав спікер. Президент же Віктор Янукович має дещо відмінну думку.
 

Читайте также по теме