ГолосUA
17:59 21/10/2009

Огляд преси за 22 жовтня

Україна Молода

Сліди міліцейського наркокартелю

У Харкові продовжують шукати структури «кайфового» спруту, «перевертнів» з МВС та затримувати останніх навіть на кордоні

Як «УМ» вже повідомляла, співробітники харківського СБУ та УБОЗу затримали шістьох старших офіцерів місцевого Главку міліції, які організували в регіоні транспортування, виробництво і збут практично усіх існуючих на сьогоднішній день наркотиків. Нагадаємо, що на чолі картелю стояли заступник начальника обласного відділу БНОН та начальник міськвідділу кримінальної міліції у справах дітей, який збував зілля молоді. Серед затриманих лише один майор, решта — полковники та підполковники. Але розгром харківської «наркомафії в погонах» триває досі: до тенет правоохоронців потрапляють як кур’єри та постачальники, так і інші «перевертні».

Оранта, а не лев />  

на Великому державному гербі України

На одному із засідань Кабінет Міністрів затвердив ескіз Великого державного герба України, на якому обабіч щита з Триглавом (тризубом) зображено лева та козака. Тим часом кілька народних депутаток запропонували свій проект Великого герба.

Новая газета

«КОЛЕСА» другого ешелону мерії

 Головний по трамваях їздить на машині за 600 тисяч талонів, а головний по дорогах — на джипі вартістю в 800 дорожніх знаків  
Багато хто мріє побувати на зарубіжних виставках авто, але і в Києві можна побачити пристойне скупчення престижних світових брендів бізнес-класу. Варто лише попасти у внутрішній двір столичної мерії, хоча пересічним киянам вхід туди заказаний. На Хрещатик, 36 чиновники з’їжджаються на машинах всіх класів і цінових категорій. У більшості випадків це авто, на яких простому смертному потрібно відкладати не один десяток років.  

Виборчий процес — ЦЕ ЮРИДИЧНА ВІЙНА. Причому брудна  

Марина Ставнійчук про зловживання правом, повноваження президента, небезпечних соціологів і долю української Конституції  

Обізнані люди стверджують: специфіка виборчої кампанії, що почалася, така, що в штабах кандидатів нині правлять бал не політтехнологи, піарники і соціологи, що прилучилися до них, а юристи. Всім вже зрозуміло, що тупа політична реклама давно ніким не сприймається, що політтехнології, навіть найвправніші, в більшості своїй «фільтруються» мозком виборця, що набив руку, що «чорному PR» настроює людей проти самих його авторів… Тому кандидатам залишається покладатися на Фортуну і Феміду. Отже, люди, що уміють говорити на одній мові з цією капризною тітонькою із зав’язаними очима і вагами в руках, і багато в чому визначатимуть результат майбутніх виборів. Таких людей в країні не так вже і багато, і всі вони сьогодні жахливо зайняті.

У ковбасі є все ОКРІМ М’ЯСА

А як іноді хочеться смачної ковбаски з дитинства!

«Смак м’яса» улюбленим ковбасним виробам найчастіше додає спеціальна харчова добавка
Ми вже писали про те, з чим можуть зіткнутися споживачі, купуючи яловичину або курятину, що їх чекає, якщо вони не представляють свого життя без ароматної курки гриль або люблять на швидкоруч перекусити тушкованим м’ясом. Сьогодні — ще один матеріал з м’ясної серії, про сюрпризи, які здатна піднести звичайна варена ковбаса, що продається нині буквально на кожному кроці і знайома кожному з нас з дитинства і як головний інгредієнт бутерброда в школу і як добавка до салату олів’є.

Н. Виноградська 

Читайте также по теме