ГолосUA
19:55 22/02/2010

Огляд преси за 23 лютого

Бути чи не бути коаліції? Ось головне питання, яке стало топовим в Україні.

“Коаліції включили лічильник” пише видання “Сільскі вісті”. Минулий пленарний тиждень не тільки перед нинішньою коаліцією, а й перед парламентом поставив питання «бути чи не бути?» І все ж, незважаючи на неспадаюче політичне протистояння, депутати працювали.

“Бурульки вбивають киян” пише видання “Киевские ведомости”. У неділю, в центрі Києва, недалеко від площі Слави, величезна бурулька, що впала з даху будівлі Національного державного транспортного університету, вбила жінку. Детальніше читайте на сторінках видання.

Президент Польщі Лех Качинський планує 25 лютого взяти участь в інавгурації новообраного Президента України Віктора Януковича, пише видання “Газета по-українськи”. У статті “Президент, який не зрадів перемозі Януковича, приїде на інавуграцію” видання зазначило, що під час свого візиту до Києва Качинський також має намір провести двосторонню зустріч із новообраним президентом України, в ході якої, зокрема, планує обговорити дату можливого візиту Януковича до Польщі.

“Янукович поклянеться на “Ксерокопії?”, пише видання “Новая”. Оскільки Євангеліє, як зауважило видання, на якому присягали Кравчук, Кучма і Ющенко, поки не замовили для інавгурації президента.

“Під московським омофором” пише видання “Україна Молода”. Орієнтир для початку: благословляти Президента Януковича буде не українська церква, а російський патріарх Кирил.

 

Читайте также по теме