ГолосUA
18:58 28/04/2010

Огляд преси за 29 квітня

Українські друковані ЗМІ активно відгукнулися на події, що передували кількома днями раніше у Верховній Раді. Тоді після «яєчної атаки» та димової завіси регіоналам все ж вдалося ратифікувати договір про продовження перебування Чорноморського флоту на території України. Після цих подій український медіа-простір, очевидно, ще довго не оговтається та дерибанитиме цю тему. Газети, що лежатимуть на прилавках 29 квітня, теж не виключення.

Газета «Україна молода» у статті «Хто хоче чекати 32 роки?» намагається дати відповідь на питання, скільки часу в Україні пробуде Чорноморський флот Російської Федерації. Кілька фахівців навіть висловили думку виданню, що з юридичної точки зору денонсація Харківської угоди все-таки можлива.

Видання «Сільські вісті» у статті «Димова завіса» описує події початку нового пленарного тижня, який почався у вівторок, вівторком і завершився. «За кілька годин він проявив нове обличчя Верховної Ради — з димовими шашками, обстрілом яйцями, жорстоким мордобоєм, топтанням по державних прапорах і безальтернативним прийняттям коаліцією особливо резонансних для суспільства рішень», — пише видання.

«Газета по-українськи» подає повний список прізвищ депутатів, котрі проголосували за ратифікацію харківської угоди та їх коротку біографію. Навіть неозброєному оку видно, що більшість із них родом із Донеччини та Луганщини, словом, зі Східної України. />  

Читайте также по теме