ГолосUA
19:55 08/12/2009

Огляд преси за 9 грудня

Передвиборчі перегони — суцільна гра у компромати. Одні чиновники справу педофілів починають заминати, інші ж навпаки — в черговий раз вирішили про неї нагадати.

Так, 9 грудня газета “Новая” пише, що “Справу педофілов” спускають на гальмах”. Про скандал з розбещенням дітей пам’ятає лише їх мати і депутат Григорій Омельченко, який погрожує черговим компроматом. Прокуратура, якій доручено вести розслідування скупо звітує: «проводяться всі необхідні слідчі дії». Тим часом жоден з депутатів, які фігурували в цьому скандалі, до відповідальності не притягнуті. Обвинувачений як і раніше один — батько дітей Дмитро Полюхович.

Продовжити тему педофілів вирішило і видання “Газета по-українськи” у статті “У Медведька кажуть, що "справу педофілів" затягує мати дітей”. У Генпрокуратурі відкидають звинувачення в затягуванні розслідування у "справі педофілів", висловлені депутатом Григорієм Омельченком. Подробиці читайте на сторінках видання.

Не менш цікавою інформацією вирішило поділитись видання “Новая”. “Домофони встановлюють “фірми-брехунці”, пише газета. Киянам нав’язують “сторожів”, яких вони не замовляли, і деруть гроші навіть за непрацюючі пристрої.

Під ким працюють українські правоохоронці, вирішило розповісти видання “Сільські вісті” у статі “З ким буде міліція?”. Напередодні виборів “силовиків” розділили за політичними симпатіями. Навіть, серед експертів побутує ледь не одностайна думка: Генпрокуратура — за Януковичем, СБУ — за Ющенком, а МВС — за Тимошенко. Самі ж очільники правоохоронних відомств здебільшого відмовчуються.

 

Читайте также по теме