ГолосUA
18:56 07/04/2010

Огляд ЗМІ за 8 квітня

“Суд дозволив коаліцію “тушок” пише газета “Новая”. КС виніс вердикт на користь права кожного окремого депутата незалежно від фракційної приналежності входити до складу парламентської коаліції. Згідно з копією документа «окремі народні депутати України, зокрема ті, які не перебувають у складі депутатських фракцій, які ініціювали створення коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України, мають право брати участь у створенні коаліції».

Соборним рекордом вирішило поділитись видання “Україна Молода”. “У Києві збудують найбільший у Європі храм” пише видання. Через п’ять років на Залізничному шосе в столиці, на місці колишніх чагарників, має з’явитися кафедральний собор Воскресіння Христового. А навколо нього — комплекс духовно-просвітницького православного центру. Планується, що це буде найбільший храм у Європі й уміщуватиме він до п’яти тисяч осіб.

Не оминуло видання й теми медицини. “Порятунок для голови. Черкаським лікарям удалося зменшити смертність від мозкових інсультів на 20 відсотків”. У Черкаській міській лікарні №3, яка працює в режимі швидкої допомоги, хірурги вже два роки успішно рятують людей від геморагічних інсультів. І не лише черкащан, а й хворих із сусідніх областей, котрих спеціально привозять туди родичі.

“Засмутила села повінь” пише видання “Сільські вісті” .У Стир-Горинському водопіллі є немала провина людей. У низинних місцях, на оболонях та прилуках Стиру, Стоходу і Горині, які голубими стрічками ніжать літньої пори волинське та рівненське Полісся, нині наймілкіші потічки та струмочки, меліоративні канали перетворилися на суцільне водне плесо. У багатьох селах вода плюскотить під вікнами осель, у хлівах та стодолах, залила городи.

У Донецьк приїхав президент УЄФА пише видання “Газета по-київськи”. Видання пише, що “У Донецьку президент УЄФА буде жити в квітах і в шоколаді”. Під час візиту в шахтарську столицю Платіні буде проживати в найкращому номері "Донбас Паласу" — королівському люксі. Ціна апартаментів на добу — 2660 Євро.

 

Читайте также по теме