Охоронець виключеного депутата з “БЮТ-Батьківщини” застрелився

Охоронець мера Кременчука, який одночасно займає посаду народного депутата Верховної Ради України Олега Бабаєва, виключеного із складу фракції “БЮТ-Батьківщини” за голосування за зміни до Конституції, наклав на себе руки пострілом в скроню зі службового пістолета Макарова.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомило інформоване джерело в управлінні Міністерства внутрішніх справ в Полтавській області.

Інцидент стався в четвер вранці. Коли чоловіка знайшли він був ще живий, його намагалися врятувати лікарі, проте в лікарні охоронець помер. “Близько 8 години ранку з третьої міської лікарні до чергової частини Кременчуцького міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що в реанімаційному відділенні помер 25-річний працівник відділу Державної служби охорони з обслуговування м. Кременчук”, -повідомили сьогодні в прес-службі МВС.

За даними міліції, немає підстав вважати, що чоловіка вбили. Наразі ведеться розслідування.

Як повідомлялося, раніше “БЮТ-Батьківщина” виключила з фракції 7 депутатів, які голосували за зміни до Конституції щодо виборчого законодавства. Мерія Кременчуга заперечила те, що О. Бабаєв голосував за зміни до Конституції. За її даними, в день голосування мер був в місті і не міг брати участь в голосуванні. На думку мерії, хтось проголосував його карткою.

Читайте также по теме