ГолосUA
12:25 26/03/2010

Окремі керівники МВС причетні до переховування Лозинського — ПР

Керівники міністерства внутрішніх справ були причетні до переховування Віктора Лозинського.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Я думаю, що слідство ще дійде до того, що окремі керівники МВС причетні до того, що переховували його (Лозинського — ред.) і те, що він сам прийшов, і те, що не оскаржував рішення суду про його арешт — це свідчить про це», — сказав він.

За його словами однією із версій слідства у справі В.Лозинського може бути те, що обвинувачений БЮТівець «боявся фізичної розправи над собою».

Також В.Олійник зазначив, що за умови перемоги Ю.Тимошенко на президентських виборах, справа Віктора Лозинського була б забута, «а сам Лозинський пішов би працювати на Банкову».

Нагадаємо, 1 березня у Києві працівники СБУ та Генпрокуратури затримали колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозинського. /> Натомість у Генпрокуратурі повідомили, що В.Лозинський сам прийшов в ГПУ.

В.Лозинського розшукували за вбивство кіровоградця Миколи Олійника, яке сталося 16 червня 2009 року.

3 липня Верховна Рада України позбавила В.Лозинського депутатських повноважень. 7 липня Печерським районним судом Києва надано дозвіл на затримання В.Лозинського та доставку його до суду. 30 липня В.Лозинський був оголошений у міжнародний розшук.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме