ГолосUA
06:18 10/09/2010

Олександра Ніколаєнко більше не опікуватиметься організацією конкурсу «Міс Україна Всесвіт»

Відома модель Олександра Ніколаєнко, яка є власницею конкурсу «Міс Україна Всесвіт» більше не опікуватиметься його організацією, однак залишиться власницею ліцензії на проведення конкурсу.

Про це О. Ніколаєнко повідомила під час зустрічі із представниками ЗМІ.

«Я залишаюся власником ліцензії, однак у зв’язку з тим, що я живу в США і мій час повністю присвячено маленькому сину — у мене немає можливості опікуватися конкурсом «Міс Україна Всесвіт», — сказала вона.  

Власниця української версії «Міс Всесвіт» наголосила, що починаючи з цього року, вона не матиме відношення до організації конкурсу «Міс Україна Всесвіт», натомість проведенням «Міс Україна Всесвіт» тепер опікуватиметься директор конкурсу Ганна Філімонова.

Я впевнена, що команда, яка багато років працювала разом зі мною над організацією і проведенням конкурсу «Міс Україна Всесвіт», зможе успішно працювати сама, але я не відмовлюся допомогти у вирішенні певних питань, якщо до мене звертатимуться за допомогою», — зазначила власниця конкурсу, додавши, що українські красуні гідні того, аби отримати головний титул «Міс Всесвіт».

Довідка: Олександра Ніколаєнко – відома українська топ-модель, телеведуча та актриса. Володарка титулів Міс Одеса-2001, Міс Україна — Південь-2001, переможниця національного XI конкурсу краси Міс Україна-2001. Фіналістка конкурсів Міс світу-2001, Міс американська мрія-2001, Міс туризму інтернаціонал-2002 і Міс Україна — Всесвіт 2004 та учасниця конкурсу Міс Всесвіт-2005.

І. Тимошенко

 

Читайте также по теме