ГолосUA
10:13 06/09/2010

Олесь Довгий: Жодних кримінальних справ проти мене не існує. Обшуків не було.

Секретар Київради Олесь Довгий спростував інформацію про нібито існування кримнільної справи проти нього і проведення обшуків. 

"За останні кілька місяців у ЗМІ з’явилась низка повідомлень з посиланням на нібито офіційні джерела, які компрометують окремих депутатів та діяльність законодавчого органу столиці. У більшості своїй ця інформація вигадана і згодом на всіх рівнях спростовується правоохоронними органами", — йдеться у заяві О.Довгого, яка є у розпорядженні ГолосUA. />  

"Останнім кричущим фактом стало недостовірне повідомлення, яке розповсюдили ЗМІ 6 вересня щодо порушення проти мене кримінальної справи та обшуку у моїй квартирі. Генпрокуратура чітко спростувала цю інформацію", — нагадав О.Довгий. 
 

Він вважає, що "окремі засоби масової інформації сприяють проведенню замовної кампанії, направленої на дискредитацію проти Київради та мене особисто як її секретаря".
 

"Я звертаюсь до ЗМІ з проханням по-перше — спростувати всю недостовірну інформацію стосовно мене, по-друге — ретельніше перевіряти інформацію і звертатись за її підтвердженням до правоохоронних органів та осіб, про яких ідеться мова", — сказав Довгий у своєму зверненні.

 

Читайте также по теме