ГолосUA
14:07 10/02/2010

Опозиційна діяльність Тимошенко вже розпочалася — експерт

Опозиційна діяльність Юлії Тимошенко вже розпочалася.

Таке переконання висловив у коментарі кореспонденту ГолосUA директор політико-правових програм Центру Разумкова Юрій Якименко.

“Кроки будь-якої опозиції спрямовані на критику дій влади. Перше, що вже почалося, по суті – це доказ своєї правоти стосовно оцінок виборчого процесу. Якщо будуть доведені факти фальсифікацій, навіть, якщо вони не вплинуть вже на підсумки виборів, і все залишиться так, як є, це буде підставою говорити про те, що нова президентська команда, нова влада розпочала свій шлях з порушень виборчого законодавства”, — сказав він.

Політолог також спрогнозував наступні дії Юлії Тимошенко, як опозиційного політика.

“Це стосуватиметься абсолютно всіх дій економічної політики нової влади. Буде критика по всіх фронтах, особливо, якщо виникатимуть певні пропозиції Віктора Януковича з таких чутливих проблем, як газопостачання, питання газотранспортного консорціуму. Ця тема є дуже чутливою і відкриває одразу багато можливостей для критики, тому що БЮТ і особисто Юлія Тимошенко завжди виступали противниками цього”, — переконаний експерт.  

На думку Ю. Якименка, будь-яка дія новообраного Президента, тим більше, значуща, піддаватиметься критиці з боку нової опозиції в особі Тимошенко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме