ГолосUA
12:17 10/06/2010

Опозиційний уряд буде оскаржувати закон про судоустрій в КСУ — Тимошенко

Якщо законопроект про судоустрій буде прийнятий в другому читанні, опозиція звернеться до Конституційного суду щодо визнання деяких положень цього закону такими, що не відповідають Конституції.

Про це заявила лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко під час засідання опозиційного уряду, передав кореспондент ГолосUA.

“Судова реформа Януковича — це не реформа, а технологія підпорядкування всієї судової гілки влади Януковичу”, — сказала вона

“Якщо не буде проведення справжньої судової реформи, яка відповідає очікуванням громадян та положенням Конституції, опозиційна команда звернеться до фахівців права, які представляють ті чи інші громадські організації, буде скликана експертна група, яка розробить та запропонує новий законопроект про судоустрій в Україні”, — наголосила Юлія Тимошенко.

За словами Юлії Тимошенко, опозиція буде вносити альтернативний законопроект про судоустрій, розраховуючи на те, що рано чи пізно “ця криміналізована влада піде, і рано чи пізно, повернеться демократичне правління в нашу країну”.

О. Карнтнікова />  

Читайте также по теме