ГолосUA
18:18 21/04/2010

Опозиція може заблокувати Верховну Раду через Єфремова — нардеп

Опозиція заблокує парламентську трибуну, якщо на наступному пленарному тижні коаліція відмовиться розглядати питання про звільнення Олександра Єфремова з посади голови регламентного комітету.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA сказав народний депутат від блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” Юрій Кармазін.

"Ми вже зареєстрували законопроект щодо його звільнення" — зазначив Кармазін. "І тепер чекаємо відповіді від депутатів. Адже таке сумісництво — це не просто дисциплінарне порушення. Воно може кваліфікуватися, як злочин".

Ю. Кармазін наголосив, що якщо у депутатів не більшості не буде бажання ставити питання в порядок денний, то опозиційні парламентарі можуть заблокувати трибуну ВР.

"Це не залякування. Але легко може заблокувати роботу парламенту, якщо коаліція не погодиться на розгляд цього законопроекту" — додав він.

Нагадаємо, що в парламенті зареєстрований проект постанови про звільнення регіонала Олександра Єфремова з посади голови регламентного комітету. Автори законопроекту — депутати від НУ-НС Юрій Кармазін і Микола Катеринчук.

О. Черненко

 

Читайте также по теме