ГолосUA
08:59 02/06/2010

Опозиція образилася на коаліцію через ігнорування її законопроектів

Депутат від фракції «Наша Україна-Народна самооборона» Арсеній Яценюк обурений небажанням коаліції включити до порядку денного Верховної Ради законопроект про скорочення видатків на Президента та апарат Верховної Ради.

Про це він заявив у кулуарах парламенту, передав кореспондент ГолосUA.

А. Яценюк зауважив, що в той час, коли весь світ пішов шляхом скорочення видатків на утримання державних інститутів та державного управління, Україна нічого для цього не робить. «Італія, Іспанія, Португалія, Великобританія, навіть Німеччина ухвалили назку заходів щодо скорочення видатків на державних чиновників. Тому мені прикро, що Партія регіонів далека від вирішення проблем країни. З іншого боку я буду бити в одну точку, доки вони не зроблять те, що потрібно. І те, що робить весь світ», — сказав він.  

У свою чергу депутат від БЮТ Андрій Павловський сказав, що коаліція навмисно вже декілька тижнів поспіль не вносить до порядку денного законопроекти опозиції. «Мене дивує, чому вони не хочуть розглядати законопроект про малий і середній бізнес, адже це було передвиборчими обіцянками Януковича. Це його передвиборча програма, яку ми бачили на бігбордах», — сказав він.

У Партії регіонів відкинули подібні звинувачення.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме