ГолосUA
10:06 26/07/2010

Опозиція скаржиться, що влада намагається усунути її від участі в місцевих виборах

Представники влади намагаються усунути Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” від участі у місцевих виборах.

Про це заявив народний депутат, голова Київської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” Костянтин Бондарєв на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, ВО “Батьківщина” є головним політичним опонентом Партії регіонів на місцевих виборах. І саме тому, на його думку, Печерський районний суд Києва, втручаючись у внутрішньопартійні справи, намагається усунути Київську обласну партійну організацію ВО “Батьківщина” від виборчих перегонів. Бондарєв пояснив, що причиною втручання суду стало звернення Володимира Майбоженка — колишнього керівника обласної парторганізації — котрий через суд оскаржує своє виключення з партії і припинення повноважень як голови. Хоча, за словами Бондарєва, ці питання стосуються виключно внутрішньопартійного життя. “Цікаво, що протягом останніх 20 років суд взагалі прийняв таку скаргу до розгляду, тож за всіма цими кроками саме і стоїть наш губернатор, його осередки, осередки Партії регіонів і чиновники, які зараз прийшли до влади”, — заявив Бондарєв.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося про подібне втручання суду в діяльність Львівської обласної парторганізації “Батьківщина”.

М. Мамаєва />  

Читайте также по теме