Опозиція закликає МВФ перевірити цільове використання кредитів українською владою

 

Опозиція звинуватила владу у нецільовому використанні кредиту Міжнародного валютного фонду, тому вирішила звернутися до Ради директорів Міжнародного кредитора з проханням провести моніторинг та виявити зловживання.

Про це заявив лідер парламентської фракції Блоку Юлії Тимошенко Іван Кириленко на засіданні погоджувальної ради, передав кореспондент ГолосUA.

Він наголосив, що сьогодні зранку відбулося засідання ради опозиції, де лідери опозиційних політичних сил підтримали звернення до Ради директорів МВФ, а також до інших міжнародних інститутів щодо виділення займів щодо ретельного моніторингу використання коштів.

“Публікації в ЗМІ, а також наше розслідування ставлять під сумнів цільове використання кредитних коштів МВФ. Тому ми вимагаємо аби міжнародні організації проводили моніторингу щодо попередніх кредитів, так і щодо майбутніх”, — сказав він.

При чому І. Кириленко додав, що в середу., 17 листопада, опозиційні партії проведуть відкрите засідання профільного комітету, де розглянуть це питання із залученням різних сторін.

Читайте также по теме