Ольга Черненко
15:12 19/02/2011

Опозиції варто зосередитися не на об’єднаннях, а на залученні громадських активістів — політолог

Опозиції варто зосередитися не на об'єднаннях, а на залученні громадських активістів.

Таку думку висловив політолог, голова Центру прикладних політичних досліджень “Пента” Володимир Фесенко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Об єднання — це добре. І якщо Гриценко і Катеринчук спробують (об'єднати свої політичні сили — ред.) і вийде, то матимуть і своє місце. Але зараз треба думати про інше”, — наголосив він.

За словами експерта, опозиції необхідно думати про те, щоб залучати до себе громадських активістів. “Треба міркувати над залученням громадських лідерів. Треба активно проводити різні громадські кампанії. Підстав для цього нині дуже багато. І це може сприяти росту популярності цих політиків і їхніх політичних сил”, — додав він.

Нагадаємо, рада Європейської партії України ухвалила рішення про об'єднання в єдину політичну силу з партією “Громадянська позиція”.Як відомо, раніше повідомлялося, що лідери партій “Фронт змін”, “Громадянська позиція”, Європейська партія України й “Собор” складають статут нової партії. Також лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала всі опозиційні сили об'єднатися.

Читайте также по теме