ГолосUA
09:19 29/12/2008

Ожеледиця спричинила зростання кількості аварій на автошляхах

Кількість дорожньо-транспортних аварій за минулі вихідні збільшилась.

Про це повідомила “Сегодня”.

Водії скаржаться, що їздити неможливо, а влада запевняє, що дороги посипані.

Ще восени влада Києва запевняла людей, що столиця повністю підготовлена до зими. Мовляв, місто будуть очищати сотні снігоприбиральних машин, а у поточному році КП «Київавтодор» придбав більше 60 одиниць техніки. До того ж, місто обіцяли очищати новим реагентом – кальцій-хлором, який не наносить шкоду екології.

Проте, за інформацією видання, снігоприбиральних машин досі не видно, а колеса автівок так і продовжують сковзити по дорогах. Гендиректор “Київавтодору” Георгій Глінський визнав, що проблеми на дорогах дійсно є, проте лише на другорядних вулицях.

“Зараз я їжджу по місту, був у центрі, та на Лівому березі, але поки не зустрів жодної проблемної ділянки, — зауважив Глинський, — вранці дійсно були дзвінки із “Київпастрансу” з проханням зачистити та посипати складні місця, проте усі проблеми ми вже вирішили”. /> Ранкові складнощі на дорогах Глинський пояснив тим, що реагенти, якими нібито посипали вночі дороги, ще не встигли подіяти.

Скарги на неприбрані двори та зальодянілі тротуари Глинський назвав не своєю компетенцією, мовляв, більшість тротуарів закріплені за відомствами, організаціями та ЖЕКами.

 

Читайте также по теме