ГолосUA
16:39 29/06/2010

П’ятирічна дитина провела ніч в лісі, поки її не знайшли оперативники — МВС

Оперативники знайшли живу на неушкоджену п’ятирічну дівчинку, яка добу тому загубилася в лісі на Київщині.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«Наразі Світлана (п’ятирічна дівчинка,що загубилася) перебуває у лікарні. Медики стверджують, що дівчинка абсолютно здорова – постраждала вона лишень від нападів «кровососів», — сказано в інформації прес-служби.

Винуватцями такої історії стала сім’я маленької Світлани. Вчора о третій годині дня родина зібралася до лісу збирати чорницю і заїхала аж у Зону Відчуження. За час дороги дівчинка заснула в машині, тож чоловік сестри вирішив не будити племінницю й залишити її в автомобілі. Поки дорослі «насолоджувалися» радіаційними ягодами й повітрям, дівчинка прокинулася і, зрозумівши, що поруч нікого немає, вирішила відшукати близьких у лісі.

Більше години сім’я намагалася самотужки знайти Світлану, а згодом звернулася за допомогою до міліції.

Всю ніч правоохоронці займалися пошуками дівчинки. Врешті-решт, на слід їх вивели собаки кінологічного центру Київщини – двічі вони виводили людей у формі на болото, доки ті не зрозуміли, що дитина перейшла на інший бік.

Проти батьків дитини складено протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). />  

Читайте также по теме