ГолосUA
10:40 23/07/2010

Падалка звільнили через приховання бюджетних коштів — Попов

Виконуючий обов’язки голови КМДА Олександр Попов вже узгодив звільнення начальника головного управління фінансів в КМДА Віктора Падалка із Міністерством фінансів.

Про це сьогодні заявив О.Попов на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«Я вчора узгодив із Мінфіном цю процедуру. Я в понеділок її розпочав і вчора узгодив питання його звільнення. Тому у нас буде новий начальник Головного фінансового управління», — сказав чиновник.

За його словами, незабаром у КМДА розпочнеться конкурс на заміщення посади В.Падалка, який завершиться 10-12-денний термін. Наразі ж в КМДА обіцяють призначити виконуючого обов’язки начальника фінансового управління.

Попов пояснив причину звільнення Падалка. «10% — це прихований бюджет. Запитайте у будь-якого фахівця бюджетоутворення: нормально це, чи — ні? Безумовно, це не нормально. Я вважаю, що при будь-яких обставинах неможливо було допускати такого. Ми за перше півріччя недоотримали 1 млрд. грн. доходів», — розповів О.Попов.

Разом із тим, відповідаючи на запитання журналістів, чи чекати в подальшому звільнень чиновників з КМДА високого рівня, Попов відповів, що вони будуть.

Нагадаємо, що під час засідання розширеної колегії КМДА 16 липня О.Попов заявив, що звільнять начальника головного управління фінансів в КМДА Віктора Падалка.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме