ГолосUA
13:37 29/01/2009

Пам’ятники жабам бюджет не замінять, — Віктор Пилипишин

Міська влада робить усе можливе, щоб ті, хто створює блага для столиці, залишили місто, вона перетворює столицю на місто жебраків.

Як повідомили Голос.UA у прес-службі Київської міської організації Народної партії, про це сьогодні заявив голова КМО Народної Партії Віктор Пилипишин.

„Інакше розцінити дії міської влади неможливо, — переконаний він. – З кожним роком зростає кількість пільговиків. Сьогодні їх 800 тис., а через півроку може бути вже мільйон. Це означає, що податкове навантаження на кожного киянина, який не входить до категорії «любих бабусь», зросте до 700 дол. Уже сьогодні з сімейного бюджету в 4,8 тис. грн.. на сім’ю з чотирьох осіб, двоє з яких працюють, на кожного залишається по 520 грн. Це навіть менше, ніж прожитковий мінімум!”

„Найстрашніше, що ні я, ні депутати Київради не розуміють, яким буде бюджет Києва в цьому році. Мерія озвучує різні фантастичні проекти – від 10 млрд доларів до розмірів державного бюджету. Насправді, бюджет-2009 навряд чи перевищить 2 млрд. доларів”, — сказав Віктор Пилипишин.

Політик нагадав, що відтік підприємців зі столиці почався ще у 2007 році. А бізнес, у тому числі малий і середній, головний наповнювач бюджету.

„Ніякі гроші за спорудження пам’ятників жабам або плата за вхід на цвинтар його не замінять. Таким чином, у місті скоро залишаться лише «любі бабусі», яких мер годуватиме ананасами (правда, незрозуміло, за які кошти), а решта людей просто залишать Київ”, — спрогнозував Віктор Пилипишин.

 

Читайте также по теме