ГолосUA
07:50 13/04/2010

Парламент обрав головами парламентських комітетів 8 “регіоналів”

Верховна Рада обрала головами комітетів, першими заступниками, заступниками голів комітетів та секретарем комітету парламенту 8 депутатів від Партії регіонів.

За проголосували 234 народні депутати, передав кореспондент ГолосUA.

Парламент обрав депутата від Партії регіонів Григорія Калетніка головою комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин, депутата від ПР Олександра Пеклушенка головою комітету ВР з питань фінансів і банківської діяльності, депутата від ПР Петра Мельника заступником голови комітету ВР з питань бюджету, депутата від ПР Юрія Воропаєва заступником голови комітету ВР з питань економічної політики, депутата від ПР Володимира Олійника першим заступником голови комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, депутата від ПР Максима Луцького першим заступником голови комітету ВР з питань науки і освіти, депутата від ПР Олексія Кунченка заступником голови комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, депутата від ПР Володимира Толстенка секретарем комітету ВР з питань правової політики.

Крім того, згідно з постановою, обрані членами комітетів ВР більше 20 нардепів.

Щоправда, голова ВР Володимир Литвин оголосив про вилучення з цього проекту комітет з питань свободи слова та інформації. “Ми будемо з вами проводити діалог на рівні Партії регіонів та Блоку Юлії Тимошенко. Розглянули один комітет — пішли далі. Так і будемо працювати”, — зауважив він.

 

Читайте также по теме