ГолосUA
06:50 20/10/2009

Парламент сьогодні у другому читанні розглядатиме проект закону про соціальні стандарти

Верховна Рада України 20 жовтня першим питанням має розглянути у ІІ читанні проект закону про встановлення прожиткового мінімуму та мінімальної зарплати у 2010 р..

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі парламенту.

Також депутати мають розглянути інші проекти постанов щодо вжиття додаткових заходів по впорядкуванню окремих видатків держбюджету України, про державне регулювання цін на споживчі товари, які мають соціальне значення та інше.

Для включення до порядку денного пропонується проект постанови про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних і міських голів у 2010 р.

Народні депутати планують заслухати інформацію Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ України щодо діяльності правоохоронних органів у зв’язку з поширенням у ЗМІ повідомлень про вчинення злочинних дій проти статевої свободи та недоторканості неповнолітніх.

Для включення до порядку денного та направлення на висновок до Конституційногго Суду України пропонується депутатам розглянути низку проектів законів про внесення змін до Конституції, зокрема, щодо скасування недоторканості окремих посадових осіб.

 

Читайте также по теме