ГолосUA
12:07 15/02/2011

Парламент вніс зміни до закону «Про порядок направлення підрозділів Збройних Сил України до інших держав»

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до статті 9 Закону "Про порядок направлення підрозділів Збройних Сил України до інших держав" (щодо комплектування складу підрозділів). Відповідне рішення підтримали 295 народних депутатів.

Законодавчим актом статтю 9 (Порядок комплектування підрозділів Збройних Сил України, що направляються до інших держав) чинного закону викладено у такій редакції:

"Комплектування посад в підрозділах Збройних Сил України, що направляються до інших держав для участі в міжнародних миротворчих операціях у складі миротворчих контингентів, здійснюється виключно у добровільному порядку.

З військовослужбовцем, який проходить службу за контрактом та направляється до іншої держави для участі в міжнародних миротворчих операціях у складі миротворчих контингентів, підписується додаток до укладеного з ним контракту про проходження військової служби, в якому зазначаються умови та порядок проходження військової служби у складі підрозділу, що направляється до іншої держави, і який є невід´ємною частиною даного контракту.

Безперервний строк служби осіб військового і роботи цивільного персоналу у складі підрозділів Збройних Сил України, направлених до іншої держави, не може перевищувати одного року".

Читайте также по теме