ГолосUA
10:04 23/09/2010

Парламент збільшив фінансування місцевих виборів на 8,5 мільйонів

Верховна Рада України ухвалила законопроект про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" (щодо фінансування чергових місцевих виборів).

За це рішення проголосувало 248 народних депутатів з 422 зареєстрованих у залі, передав кореспондент ГолосUA.

Законопроектом, зокрема, пропонується збільшити бюджетні призначення за бюджетною програмою "Керівництво та управління у сфері проведення виборів та референдумів" на 8 млн. 531 тис. гривень.

Законом України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" видатки за бюджетною програмою "Керівництво та управління у сфері проведення виборів та референдумів" затверджені в обсязі 37 млн. 9,4 тис. гривень.

У документі йдеться, що виділення додаткового ресурсу Центральній виборчій комісії у сумі 8 млн. 531 тис. гривень передбачається здійснити за рахунок неподаткових надходжень (частини чистого прибутку (доходу) державних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету, та дивіденди (доход), нараховані на акції (частки, паї) господарських товариств, у статутних капіталах яких є державна власність, а також заборгованість за минулі періоди із сплати частини чистого прибутку (доходу) НАК «Нафтогаз України» та її підприємств. />  

Читайте также по теме