ГолосUA
17:58 26/04/2010

Партія «Реформи і порядок» змінила Пинзеника на Соболева

Міністерство юстиції отримало офіційне повідомлення партії «Реформи і порядок» про зміну керівника організації.

Про це повідомила прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням замість Віктора Пинзеника головою партії обрано Сергія Соболева. Рішення про це було ухвалене черговим звітно-виборним ХІV з’їздом Партії «Реформи і порядок», який відбувся 20 лютого 2010 року. Партія також повідомила про зміну місцезнаходження головного партійного офісу, який тепер розташований у м.Києві на вул. Інститутській, 28.

«Міністерство юстиції взяло до відома інформацію та внесло зміни до Реєстру політичних партій України. У зв’язку зі зміною назви та місцезнаходження організації партії видано нове свідоцтво. Відповідний наказ підписав Міністр юстиції Олександр Лавринович», — сказано у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, партія «Реформи і порядок» була зареєстрована в Міністерстві юстиції 24 жовтня 1997 року та внесена до Реєстру політичних партій під №35. Як відомо, відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні» партії повинні інформувати Міністерство юстиції України про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їхньої адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань.

 

Читайте также по теме