ГолосUA
15:32 24/03/2010

Партія регіонів буде змушена змінити владу у столиці — експерт

Чинна влада буде змушена змінити владу у столиці, якщо найближчим часом не будуть продемонсторані якісні зміни в управлінні Києвом.

Про це в ексклюзивному коментарі ГолосUA заявив голова корпорації стратегічного консалтинґу «Гардарика» Костянтин Матвієнко.

“Київська міська влада продемонструвала свою граничну некомпетентність. І фактично своєю бездіяльністю вона створює вкрай некомфортні умови для проживання у місті Києві”, — пояснив експерт.

Він зауважив, що у Партії регіогів немає вибору, адже вони мають підтримувати імідж дійсно дієвої влади. “Саме тому Партія регіонів буде примушена впритул зайнятися столицею і я вважаю, що дострокові вибори в Києві є цілком доречними. Інше питання чи вистачить у них (Партії регіонів — ред.) політичної волі їх провести?”, — наголосив К.Матвієнко.

Нагадаємо, у суботу, 20 березня голова уряду Микола Азаров під час зустрічі з міським апаратом Києва наголосив на їхній бездіяльності та неефективності та відвів чинній столичній владі 3 місяці на проведення якісних змін.

Н.Виноградська

 

Читайте также по теме