ГолосUA
14:30 06/08/2010

Партія регіонів хоче більшості у місцевих радах Львівщини

Партія регіонів на Львівщині націлена на виборах отримати такий результат, щоб разом із своїми союзниками утворити більшості у місцевих радах.

Про це повідомив голова Львівської обласної організації Партії регіонів, народний депутат Петро Писарчук на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«Я не хочу забігати наперед. Я хочу зробити свою роботу так, щоб потім було не соромно і щоб був гідний результат. Ясна річ,було б дуже добре якби ми в обласній, районних та міських радах створили самі, чи з іншими союзниками, конструктивні більшості, які б працювали в унісон з виконавчими органами влади. Від цього би виграли б і люди, і Україна, і Партія регіонів», – сказав Писарчук.

Він не розділив оптимізму представників львівської «Батьківщини» щодо результату їх партії на місцевих виборах цього року. «Я можу тільки потішитися за своїх колег, що вони мають такі амбіції. Я завжди кажу, що крім амбіцій, мусить бути амуніція. Якщо говорити про амуніцію – про діла партії «Батьківщина», про стан в самій партії «Батьківщина», то я такого оптимізму не розділяю», – прокоментував Писарчук.

Нагадаємо, 5 серпня на прес-конференції заступник голови ЛОО ВО «Батьківщина» Богдан Пісний повідомив, що партія Юлії Тимошенко на Львівщині обжене на місцевих виборах Партію регіонів у чотири рази

Л. Мицай

 

Читайте также по теме