ГолосUA
13:44 04/11/2008

Партія регіонів мобілізує регіони

Сьогодні на засіданні президії політради Партії регіонів було прийнято рішення ініціювати проведення надзвичайних сесій усіх рад місцевого рівня для розгляду соціально-економічної ситуації та створення регіональних антикризових програм і відповідних робочих груп з метою мобілізації зусиль для порятунку регіонів від проявів економічної кризи.

Про це Голос.UA повідомили у прес-службі Партії регіонів.

Як сказала в ексклюзивному інтерв’ю Голос.UA заступник голови Партії регіонів Ганна Герман, кожному регіону пропонуватиметься визничати для себе найважливіші проблеми і створити антикризову регіональну програму. А відповідні групи будуть здійснювати контроль за належним виконанням цих програм місцевими виконавчими радами.

Регіонали хотіли б, щоб сесії місцевих рад всіх рівнів із залученням профспілок розглянули питання про зрив урядом опалювального сезону, внаслідок чого, за даними Ганни Герман. зірвано навчальний процес у більшості шкіл країни, вимагати недопущення масових звільнень і збільшення тарифів на житлово-комунальні послуги та наполягати на виконанні всіх держаних бюджетних програм.

 

Читайте также по теме