ГолосUA
09:32 23/10/2008

Партія регіонів не буде голосувати за антикризовий пакет

 

Фракція Партії регіонів у парламенті відмовляється голосувати за антикризоваий пакет, який Верховній раді запропонував до розгляду уряд. У партії його вважають «законопроектом, спрямованим проти бідної частини населення».

Про це журналістам заявила депутат від Партії регіонів Анна Герман. «Ми ще в липні попереджали Юлію Тимошенко, що чекає на Україну восени і розробили свій план порятунку. Микола Азаров подав цей план, проте Юлія Тимошенко закликала його не слухати, оскільки в Україні з економікою все гаразд. Нещодавно ж вона прокинулась зі свого прекрасного сну і почала «галопом по Європам» розробляти план», — заявила Анна Герман.

Вона також підкреслила, що, на думку Партії регіонів, «рятувати державу будуть знову за рахунок бідної частини населення». «Згортаються всі соціальні програми, заморожується підвищення зарплат, а економічну кризу перекладають на плечі тих, кого потрібно від неї рятувати», — сказала депутат.

Також Герман зазначила, що цілком логічним є сьогоднішнє блокування трибуни БЮТ, «оскільки вони розуміють, що за їхній документ ніхто не голосуватиме». Водночас депутат запропонувала розглянути опозиційний план порятунку.  

 

Читайте также по теме