ГолосUA
15:04 20/01/2010

Партія регіонів не має наміру вносити зміни до законодавства перед другим туром

Фракція Партії регіонів не має наміру ініціювати зміни до виборчого законодавства перед проведенням другого туру виборів Президента України.

Про це народний депутат, представник фракції Партії регіонів Валерій Бондик повідомив в ефірі програми «РозворотUA», спільного проекту інформаційної агенції ГолосUA та радіо Ера-FM.

Регіонал пояснив слухачам позицію політичної сили: «Партія регіонів вміє гідно вигравати, та вміла гідно програвати. Програвати більше ми не будемо. Я можу погодитися з одним: що вибори — це технології, різні технології. Алі навіть технології не змінюються під час дії цих виборів. На жаль, це демократія, і ні краще, ні гірше. Є такі вибори і такі закони», — сказав він.

«Дійсно, це дуже демократично, коли право народу голосувати, а це його право, гарантоване Конституцією. І ми, політики, не маємо ані прав, ані обов’язків відбирати в них це. Вони хочуть голосувати — вони повинні голосувати. А наше завдання — забезпечити їм це голосування: вдома, в лікарнях, на спецдільницях — де завгодно, це наше завдання. Все за законом», — сказав В. Бондик.

Депутат нагадав, що за внесення змін до закону про вибори Президента голосував БЮТ.

Нагадаємо, у понеділок, 4 січня на засіданні Центральна виборча комісія ухвалила рішення, згідно з яким для голосування за межами виборчої дільниці виборець не повинен надавати документ, який підтверджує, що він не може пересуватися самостійно.

 

Читайте также по теме