Партія регіонів не позбуватиметься своїх союзників у парламенті — політолог

 

size="4">Партія регіонів не позбуватиметься своїх союзників по більшості у парламенті.

 

size="4">Таку думку в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA висловив політолог, директор Центру проблем громадянського суспільства Віталій Кулик.

 

size="4">«Як на мене, позбутись союзників у Верховній Раді — це проблематично для Партії регіонів. Якщо вони один раз позбудуться, то потім виникатимуть проблеми створення коаліції і голосування у парламенті. До того ж, Партія регіонів надалі не матиме довіри», — вважає політолог.

 

size="4">На думку В. Кулика, ПР необхідно створити хоча б видимість партнерства зі своїми союзниками.

 

size="4">«Для Партії регіонів було б важливіше зберегти хоча б видимість політичного партнерства з Комуністичною партією та Блоком Литвина, але чи потрібна Компартії наразі така співпраця, це вже інше питання», — зауважив він.

 

size="4">При цьому політолог запевнив, що мови про об'єднання ПР з «Батьківщиною» не може бути.

 

size="4">«У союзі ПР та Тимошенко я не бачу такої можливості. Вона веде війну на знищення, і намагається максимально тиснути на регіоналів, тому про будь-які союзи говорити не варто», — додав він.

 

size="4">Нагадаємо, у ЗМІ з'явилась інформація про незацікавленість Партії регіонів у подальшій співпраці з їхніми колегами по коаліції після виборів 31 жовтня. Експертне середовище заявляє про те, що Партії регіонів не потрібні партнери, а потрібна повністю керована ситуація та політична монополія.

Читайте также по теме