ГолосUA
08:32 20/04/2010

Партія регіонів обере нового голову у п’ятницю

Партія регіонів проведе другий етап свого 12 з’їзду в п’ятницю, 23 квітня.

Про це повідомила прес-служба політсили.

Водночас голова фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов в інтерв’ю «Радіо Свобода» повідомив, що порядок денний з’їзду остаточно не сформований, але він обов’язково буде містити питання про зміну керівництва партії.

«У зв’язку з виходом Віктора Федоровича (Януковича) і обранням його Президентом на посаду виконавчого секретаря, або іншу якусь – зараз це питання вирішується – буде обрана інша людина», – наголосив депутат. За його словами, В. Янукович залишиться лідером Партії регіонів, але його офіційна посада буде називатися якось інакше.

«Як би В. Янукович не йшов убік, він, на мій погляд, найближчим часом залишиться лідером партії. Закон йому не дає змоги очолювати партію, тому логічно було б зробити так, що він залишається почесним головою партії, а безпосередньо всю виконавчу роботу (потрібно) перекласти на людину, яка б на цей період курувала роботу партії», – пояснив О. Єфремов.

Депутат наголосив, що найбільш обговорюваною кандидатурою на посаду лідера партії є прем’єр Микола Азаров. О. Єфремов додав, що сам не претендує на цю посаду.

У березні Партія регіонів уповноважила М. Азарова, що був тоді депутатом Верховної Ради, виконувати обов’язки голови партії замість Президента Віктора Януковича до проведення партійного з’їзду.

 

Читайте также по теме