ГолосUA
08:31 03/02/2009

Партія регіонів погрожує акціями протесту

Партія регіонів пообіцяла ініціювати загальноукраїнську акцію протесту, якщо Президент, Прем’єр-міністр і голова НБУ не відзвітують в парламенті.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі Партії Регіонів.

«Влада займається двома речами: або розповідає казки про всеукраїнське благо, або обливає один одного брудом з екранів телевізорів. Чого люди тільки не наслухалися від них. «Президент — корупціонер», — заявляє Прем’єр. «Вона — злодійка», — чуємо у відповідь. Уже увесь світ сміється із цього. А вони продовжують звалювати провину один на одного. У народі про таких говорять : «Яке їхало – таке здибало»», — йдеться в заяві.

Отже, Партія регіонів вимагає, щоб Президент, Прем’єр, і глава Нацбанку «разом прийшли в парламент і склали перед народом звіт». «Якщо влада спробує уникнути відповідальності за вчинене нею, уся країна підніметься на загальноукраїнську акцію протесту», — говориться в заяві.

Нагадаємо, лідерам парламентських фракцій вчора не вдалося домовитися щодо дати звіту уряду у Верховній Раді. Зокрема, Партія регіонів наполягає на одночасному звіті Президента Віктора Ющенко й Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко в четвер.

 

Читайте также по теме