ГолосUA
10:53 04/06/2010

Партія регіонів попросила Мін’юст зареєструвати обрання Азарова головою партії

Партія регіонів надіслала в Міністерство юстиції офіційне повідомлення про обрання головою партії Миколи Азарова.

Про це повідомила прес-служба політсили.

Згідно з повідомленням, відповідне рішення було ухвалене ІІ етапом ХІІ З’їзду партії від 23 квітня 2010 року. Міністерство юстиції зміни до Реєстру політичних партій України.

Як повідомлялося раніше, у лютому 2010 року Партія регіонів надіслала в Міністерство юстиції офіційне повідомлення про складання повноважень голови партії Віктором Януковичем у зв’язку з обранням Президентом України.

Відповідно до Статуту партії Віктор Янукович делегував свої повноваження Голови Партії голові Центральної контрольної комісії Партії Миколі Азарову. Статутом партії передбачається, що голова партії наділений повноваженнями делегувати свої обов’язки або їх частину іншим керівним особам Партії.

Нагадаємо, Партія регіонів була зареєстрована в Міністерстві юстиції 6 листопада 1997 року та внесено до Реєстру політичних партій під №36.

Як відомо, відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні» партії повинні інформувати Міністерство юстиції України про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їхньої адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань. />  

Читайте также по теме