ГолосUA
09:43 01/03/2010

Партія регіонів проголосує за звільнення Тимошенко 2 березня за однієї умови

Партія регіонів не проти розглядати відставку Кабінету міністрів 2 березня, якщо Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко напише заяву про своє звільнення.

Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович на погоджувальній раді, передав кореспондент ГолосUA.

«Якщо є наполягання на відставці, то не будемо розглядати резолюцію про недовіру уряду, але для цього Ю. Тимошенко треба написати заяву про відставку… Ми не маємо заперечень, але не хочемо порушувати норми. Тому або Ю. Тимошенко пише заяву про відставку і ми завтра розглядаємо це питання, або ми розглядаємо резолюцію і лише після цього розглядаємо питання відставки», — сказав він.

Як повідомляв ГолосUА, голосування за відставку уряду було призначено на 2 березня. 25 лютого Партія регіонів повторно зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про відповідальність Кабміну.

23 лютого, Партія регіонів вже мала можливість взяти участь у голосуванні про недовіру Кабміну Ю. Тимошенко, на якому наполягала сама Прем’єр-міністр. Але, за словами першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова, Партія регіонів відкликала свій проект постанови про відставку уряду через небажання брати на себе відповідальність і відсутність можливості сформувати більшість.

Сьогодні в Партії регіонів планують голосувати за звільнення Ю. Тимошенко 3 березня.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме